24 Mayıs 2012 Perşembe

Dostları Meral Okay'ı Andı

Meral Okay için anma gecesi düzenlendi.Gecede Meral Okay'lı anılar anlatıldı, onun en sevdiği şarkılar seslendirildi.





Meral Okay Anıldı' Adlı Fotoğraf Galerisine Gitmek İçin Tıklayınız. Geçen ay hayatını kaybeden Meral Okay için modacı Dilara Endican, Kuruçeşme'deki evinde özel bir davet verdi.

Davete başta Sezen Aksu, Serdar Bilgili, Meltem Cumbul, Nükhet Duru, Gül-Ezo- Ali Sunal, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Selma Ergeç, Meryem Uzerli, Nur Fettahoğlu, Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım, Ebru Öztürk, Bekir Aksoy gibi ünlü isimlerin katıldığı gecede duygulu anlar yaşandı.

Minik Serçe’nin özellikle Meral Okay’ın yazdığı ‘Adı Bende Saklı’, ‘Masum Değiliz’, ‘Helal Ettim Hakkımı’ gibi şarkıları söyledikten sonra gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi.

Sezen Aksu, sabaha dek süren buluşma sırasında sözleri Okay'a ait 'Helal Ettim Hakkımı' şarkısını söylerken ağladı!


ANILARINI ANLATTILAR

En duygusal anlar ise Aksu'nun sözleri Meral Okay'a ait 'Helal Ettim Hakkımı' şarkısını söylerken yaşandı. O an herkes ağladı.

Gecenin sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlülerin ortak dileği Okay’ın ebedi istirahatgâhında huzur içinde yatması oldu.

Gecede Sezen Aksu’nun dışında Nükhet Duru ve Meltem Cumbul da şarkılar söyledi. Saat 21.00 sularında başlayan anma gecesi sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

DUYGU YÜKLÜ BİR GECE

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı canlandıran Uzerli duygu yüklü bir gecce yaşadıklarını ve Okay’ı çok özlediğini dile getirdi.

Meryem Uzerli, Endican’ın evinden yakın arkadaşı Selma Ergeç’le çıkarken Kuruçeşme’den yeni sevgilisi Can Ateş’in aracıyla alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder