11 Eylül 2017 Pazartesi

Nükhet Duru’dan ‘Melankoli’ itirafı

Bayramda Antalya'da sahne alan Nükhet Duru, kendisiyle özdeşleşen Melankoli parçasıyla ilgili bir itirafta bulundu. Şarkıyı ilk seslendirdiği dönemde anlamını bilmediğini belirten Duru, "Ama hayat ara ara melankolinin ne olduğunu insana öğretiyor" dedi.


Nükhet Duru, Antalya’da sahne alarak, bayramı kutladı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Nükhet Duru’ya yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi. Tatilcilerin zaman zaman sahnenin önüne gelerek cep telefonlarıyla çekim yapmalarını nazikçe eleştiren Nükhet Duru, “Bakıyorum, hepiniz klip çekmek istiyorsunuz, hepsi bireysel yönetmen takılıyor. Ama orada oturanlar sizlerden göremiyor. Bu kadar yeter, sonra sizi buraya dansa alacağım” dedi.


‘MELANKOLİNİN ANLAMINI BİLMİYORDUM’
Şarkı aralarında hayranlarıyla sık sık sohbet eden Nükhet Duru, klasikleşen ‘Melankoli’ şarkısını da seslendirdi. Şarkıyı ilk söylediği yılları hatırlatan Duru, “Bu şarkıyı söylediğim yıllarda, melankolinin ne demek olduğunu tam bilmeden söylüyordum. Ama hayat ara ara melankolinin ne olduğunu insana öğretiyor. Hiç öyle günleriniz, günlerimiz olmasın. Nice mutlu, sağlıklı, umutlu yıllara” dedi.

http://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/nukhet-durudan-melankoli-itirafi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder