27 Mayıs 2017 Cumartesi

“Beni Nükhet Duru Sanıyorlar”

Nükhet Duru, “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” isimli kabaresiyle dün gece Zanzibar Zorlu'daki prömiyeriyle izleyiciyle buluştu.

40 yılı aşkın müzik kariyerinde Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran Nükhet Duru; "Beni Nükhet Duru Sanıyorlar" kabaresinde; hayatını, yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını, yol arkadaşlarını anlatıyor… 70’leri, 80’leri, 90’ları… Sahneleri anlatıyor, ışıkları, turneleri, heyecanlarını… Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a, Emel Sayın'dan Zeki Müren'e, Sezen Aksu'ya kadar pek çok dostuyla olan en güzel anılarını kabaresinde anlatan Nükhet Duru, birbirinden özel şarkılarıyla ilk gecesinde ayakta alkışlandı.

NÜKHET DURU'YU İLK GECESİNDE ÜNLÜ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Nükhet Duru'yu kabaresinin ilk gecesinde ünlü dostları yalnız bırakmadı. Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika, Sedef İybar, Ahmet Hakan, Hakan Ural; Duru'yu izleyenler arasındaydı.

Sahnede Demet Akbağ'la olan yıllanmış dostluklarını ve beraber sahne anılarını da anlatan Nükhet Duru, izleyiciyi kahkahaya boğarken; Demet Akbağ'ı sahneye çağırarak "Mahmure"yi de birlikte seslendirdiler.

“Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” 12 Mayıs’ta Zorlu Zanzibar’da gerçekleşen prömiyerinin ardından, 17 Mayıs’ta yine Zanzibar’da, 2 Haziran'da ise Baba Sahne’de seyirciyle buluşacak.

http://www.klassmagazin.com/nukhet-durudan-yepyeni-kabare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder